De Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden in de bibliotheek Weert zijn de afgelopen vier jaar door 1551 werkzoekenden bezocht. Op woensdag 21 februari van 9.30 tot 11.30 uur zijn op de vijftigste ‘Walk & Talk’ deelnemers en oud-deelnemers van harte welkom. Zij delen hun ervaringen en vertellen over de zoektocht naar een baan. Laat je inspireren door ontmoetingen met mensen en hun verhalen. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl Je vindt Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. De deelname is gratis.

Wat is een Walk&Talk?

Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel in je leven. Daar kun je wel hulp bij gebruiken. Of je wilt om hulp geven. Elke derde woensdag van de maand kun je in gesprek met andere werkzoekenden in Weert en omgeving bij Bibliocenter. Om ervaringen en tips uit te wisselen en kennis te delen. Walk&Talk kan je herkenning, inspiratie en praktische tips bieden bij je zoektocht naar werk.

Spreekuur loopbaancoach 23 februari

Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding op vrijdag 23 februari van 10 tot 11 uur is Sandra Stad, loopbaancoach en recruiter, aanwezig voor gratis professioneel advies. Het spreekuur is in dezelfde week als de Walk&Talk.