Reddingsbrigade Weert succesvol

Ingestuurde foto

Afgelopen weekend namen enkele zwemmers van de Reddingsbrigade Weert deel aan het Internationaal Lifesaving Event in Dordrecht. Het werd een mooi succesvol evenement voor de zwemmers.

Op zaterdag behaalde Dyonne Klomp in de aspiranten C categorie maar liefst op alle onderdelen een eerste plaats. Met 5 gouden medailles en 4 persoonlijke records kon zij tevreden naar huis.
Haar oudere zus Danique behaalde op het onderdeel 100 ‘Manikin Tow With Fins’ en 100 ‘Manikin Carry With Fins’ een keurige plek in de top 7 van het internationaal sterk bezette veld. Ook zij kan terugkijken op een zeer succesvol weekend met 4 persoonlijke records.

Ook de master Jan Leijten kwam dit weekend in Dordrecht in actie. Hij behaalde op het onderdeel 50 ‘Manekin Carry’ een dik verdiende bronzen medaille. Op het onderdeel 200 meter superlifesaver behaalde miste hij net het erepodium met een mooie vierde plek.

De zwemmers van Reddingsbrigade Weert zullen over 2 weken deelnemen aan het NK Lifesaving Pool in Boxtel. Hier zullen alle topteams van de Nederlandse reddingsbrigade strijden voor de Nederlandse titel. Reddingsbrigade Weert zal hier vertegenwoordigd zijn met 6 teams.