Bouw winkelcentrum vordert gestaag

Algemeen Economie Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De bouw van het nieuwe winkelcentrum in de wijk Leuken vordert gestaag.

In december 2017 werd het startsein gegeven voor de vervolgfase van het winkelcentrum. Toen gingen de eerste palen van de toekomstige Jumbo-supermarkt, dagwinkels en gezondheidscentrum de grond in. Een kleine vier maanden later is de ruwbouw van het pand van de Jumbo-supermarkt bijna voltooid. De bouw van de dagwinkels en het gezondheidscentrum is inmiddels ook begonnen en hiervan staat ook al het stalen geraamte overeind.

De oorspronkelijke planning was dat het nieuwe gezondheidscentrum in mei 2018 zou worden opgeleverd. Dat zal wat later gaan worden want de weersomstandigheden, waaronder de Januaristorm, hebben voor wat vertraging gezorgd. Maar aan de bouwvakkers zal het niet liggen, zij werken keihard door zodat de inwoners van Weert dit jaar gebruik kunnen maken van het nieuwe winkel- en gezondheidscentrum.

[nggallery id=’6323′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie