Omleidingen vanwege Bospop

Bospop, het gezellige pop-rockfestival in Weert, vindt plaats in het weekend van 14 en 15 juli.

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, worden de afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op dinsdag 10 juli 20.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 17 juli 17.00 uur. Je kan dan geen gebruik maken van deze wegen.

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. Je kan dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert.

Verkeershinder

De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken tijdens de afsluiting. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder kan optreden. Houd dus rekening met een mogelijke langere reistijd gedurende de afsluiting.

Fiets- en voetgangersoversteek

Van vrijdag 13 juli 8.00 uur tot maandag 16 juli 8.00 uur kunnen fietsers en voetgangers niet oversteken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg. Deze oversteek is afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

Vragen

Heb je nog andere vragen? De organisatie van Bospop is in handen van de stichting Bospop. Op de website www.bospop.nl (onder informatie) vind je meer informatie.