Mini Boels Ladies Tour in beeld

(Foto’s) Bewegen is gezond en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen dachten ze bij Kinderopvang Humanitas.

Humanitas organiseerde vrijdag een heuse ‘Mini Boels Ladies Tour’ naast het stadhuis in Weert. Voor het jong aanstormend talent van tien kinderopvanglocaties was dit dé uitgelezen kans om te laten zien wat ze kunnen.

Vol enthousiasme verschenen de jonge wielrennertjes met een loopfiets aan de start om vervolgens het speciaal aanlegde parcours af te leggen. Iedereen zette natuurlijk het beste beentje voor. De winnaars mochten op het grote erepodium op het St. Raphaelpad een beker in ontvangst nemen. Zeker op jonge leeftijd een hele indrukwekkende gebeurtenis.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

Video via Youtube

https://youtu.be/FQHAsbejcxs

[nggallery id=’6907′]