(Foto’s) Jan Linders gaat een nieuwe supermarkt openen aan de Roermondseweg. De voorbereidingswerkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Er gingen al langer geruchten dat Jan Linders wilde verhuizen van de Maaspoort naar de Roermondseweg, maar omdat de plannen destijds niet definitief waren hield de supermarkt haar kaken stijf op elkaar. Er moest immers een bestemmingsplan worden gewijzigd. Nu zijn de zaken wel rond en hangen er zelfs grote spandoeken aan de muur.

De nieuwe Jan Linders komt in het pand van Bloemen State dat al sinds de oplevering in 2007 leeg staat. Daarnaast wordt het voormalige pand van de Kijkshop bij het geheel getrokken. Inmiddels is men begonnen met de sloopwerkzaamheden aan de achterzijde van het oude Kijkshop pand. De voorgevel van het oude Kijkshop-pand zal eveneens een facelift krijgen ten behoeve van de positieve uitstraling aan de zijde van de Roermondseweg.

Het parkeerterrein, nu nog met metershoog onkruid, zal ook opnieuw worden ingericht. Naar verwachting zal het project medio 2019 klaar zijn.

5 REACTIES

  1. Veel te duur pand voor een super…!! Als het niet te duur was, was het allang verhuurd of verkocht geweest. De supermarkt die zich daar gaat vestigen is al niet de goedkoopste super van Weert….wordt door deze move alleen maar duurder….

  2. Leuk voor de Maaspoort … hopelijk vinden ze een andere voor dit enorme leegstaande pand dan. Ik dacht dat het gemeente-beleid was om de winkels e.d. *in de stad* te houden ?

Comments are closed.