Solmar verrast buren in Maarheeze

Maarheeze – 500 huishoudens in Maarheeze zijn dinsdagochtend verrast door nabij gelegen touroperator Solmar. De touroperator wil de band met haar buren versterken en verraste hun om deze reden met een presentje en een persoonlijke uitnodiging.

Beter een goede buur dan een verre vriend. Burendag – 4e zaterdag van september – was het moment om je buren in het zonnetje te zetten, maar Solmar doet dit op haar eigen manier. De touroperator nodigt haar buren persoonlijk uit om kennis te maken met haar medewerkers en product. Op deze laagdrempelige manier wil de touroperator de band met haar buren versterken. De kennismaking zal 24 en 25 november plaatsvinden tijdens de open dagen van Solmar.

Gedurende de open dagen is er entertainment voor jong en oud met optredens van diverse artiesten, waaronder Corry Konings. Bij ontvangst krijgen alle bezoekers een goedgevulde goodiebag en tijdens de quizmomenten maken zij kans op een gratis vakantie. Het héle team is aanwezig: medewerkers van Solmar, hoteliers, reisleiding, hostessen én chauffeurs.