Doneer haar voor kinderpruiken

Op 3 februari 2019, tijdens de open dag van het Toon Hermans Huis Weert, organiseert Carool Platteel van Carool Platteel Hair & Beauty en haar team weer een knipdag ten bate van de Stichting Haarwens.

De afgelopen vijf jaar heeft Carool met haar team belangeloos en met veel succes al vele haarvlechten naar de stichting kunnen opsturen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein deel vergoed. Daarom is de Stichting Haarwensen opgericht. Zij levert gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan kinderen die door hun ziekte het haar (tijdelijk) verliezen. Ook voor kinderen kan het belangrijk zijn er ondanks de ziekte er goed uit te zien.

Iedereen die zijn haar doneert, krijgt op 3 februari 2019 een complete metamorfose in de vorm van een prachtig nieuw kapsel, mooie make-up en een voor- en na-foto, die belangeloos gemaakt worden door Selva Wilbers. Een belangrijke voorwaarde om haar te kunnen doneren is dat er minimaal 30 centimeter van afgeknipt kan worden en dat het haar niet geverfd is.

Nu aanmelden

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Dus meld je snel aan via: [email protected] en vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Carool Platteel neemt dan snel contact met je op.