Samen Buurten, Samen Proeven

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Zaterdag werd bij buurtcentrum Moesel een gezellige middag georganiseerd onder de noemer “Samen Buurten, Samen Proeven”.

Deze dag konden buurtgenoten elkaar en hun culturen leren kennen. Er werden hapjes geserveerd en er werd muziek gespeeld. Voor kinderen en jongeren waren er ook diverse activiteiten, zowel binnen als buiten. Het evenement werd georganiseerd door Vluchtelingenwerk / Punt Welzijn samen met Let’s Move en Wonen Limburg.

Eten brengt mensen samen en dat was ook zaterdagmiddag ook het geval. Onder het genot van diverse hapjes uit de verschillende culturen werd er gezellig bijgepraat en soms zelfs een dansje gewaagd. Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’7092′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie