Ron nieuwe prins De Bokkeriejers

Algemeen Dorpen Tungelroy Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen zaterdagavond tijdens het wederom zeer gezellige Boorebâl is Ron Neijnens uitgeroepen tot Prins Ron 1e van De Bokkeriejers uit Tungelroy.

De 28 jarige prins is woonachtig aan de Kumpenhof in zijn net gebouwde woning in Tungelroy. Prins Ron is werkzaam bij APG in Heerlen waar hij de pensioenen probeert te beheren. De trotse prins Ron woont samen met Lotte Driessen en heeft hard gewerkt om de hele woning klaar te hebben aangezien hij nu als prins met andere dingen bezig zal zijn.

Naast Ron staat zijn beste vriend Bas Steijvers als adjudant klaar om hem zo goed mogelijk te helpen tijdens het komende seizoen. In 2016 waren de rollen omgedraaid, dus dat moet dit jaar zeker goed gaan komen.

In zijn vrije tijd probeert Prins Ron muziek te maken met de beste “boorekepel” van Limburg: Boorekepel de Beareliejers. Ook is Prins Ron al jaren te vinden bij de blokhut om er de jeugd in het gareel proberen te houden. In de tijd die er over is probeert hij sterspeler van Crescentia te zijn… 27 januari a.s. kan iedereen hem gaan bewonderen als de gehele raad van elf hem zal gaan aanmoedigen.

Prins Ron heeft de orde van ’t Raekenmesjienke ingesteld. Verwijzend naar zijn werk bij APG. Op elke toets staat een symbool van zijn hobby’s en passies. Het motto van Prins Ron 1e klinkt alsvolgt: ’t fieëst kan beginne, Baereliejers, trèk binne!

24 februari is er in MFA Kimpeveld gelegenheid tot felicitatie tijdens de prinsenreceptie welke om 14.11 van start gaat.

www.debokkeriejers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie