(Foto’s/video) De politie heeft vrijdagochtend een hennepkwekerij ontdekt in een woonboerderij aan de Roermondseweg in Weert.

In de ruimte naast de woning trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er werden tussen de 600 en 700 hennepplanten aangetroffen. De hennepkwekerij kreeg stroom via een aftakking naar het stroomnet. De politie gaat er vanuit dat er sprake is van diefstal van stroom.

Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht, zo meldt een woordvoerster van de politie.

Eerder incident

De politie heeft al vaker op de stoep gestaan bij het betreffende pand. In oktober 2014 trad er een arrestatieteam binnen en werden er vier aanhoudingen verricht na een schietincident.

Video via Youtube

https://youtu.be/923ucYvmNIs

1 REACTIE

  1. Damocles toepassen, door dit niet te doen is Weert aantrekkelijk om in de drugs handel, lab`s en kwekerijen te gaan omdat de gevolgen in Weert maar heel beperkt zijn. Daardoor heeft het een aanzuigende werking. Sluiten die toko’s net zoals in andere dorpen en steden.

Comments are closed.