Klimroostreffen met toerrit door regio

Budel – In het weekend van 5 t/m 7 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar viert de organisatie, MTC De Cityriders, haar 20 jarig jubileum.

Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 7 juli een tourrit te maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Vanaf vrijdag 5 juli 14.00 uur is de poort geopend voor iedereen en is kamperen voor motorrijders op ons terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk.

Programma

Vrijdagavond: 20 jaar Klimroostreffen met Dj Frank en Bart. Voor de kinderen is er een springkussen.

Zaterdagavond rond 20.00 uur: live muziek met “The Classics Revival Band”

Zondagmorgen v.a. 9.30 uur: opstellen voor de rit ,het startsein zal gegeven worden om 10.30 uur. Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aan geboden. De feestmiddag word rond 12.30 uur in gang gezet door de”Alpenzusjes” en “De Lawineboys”. Gevolgd door DJ Frank Groenenen en Bart van Steenbergen.

Het Klimroostreffen is beslist geen treffen voor alleen maar motorrijders en iedereen is dan ook van harte welkom op het evenement dat geheel entree vrij is. Dus reden genoeg om een kijkje te komen nemen. Trikers, zijspanrijders, quadrijdes en zeker ook solorijders die zondag de rit mee willen rijden zijn van harte welkom en maken het feest voor de deelnemers des te groter. De lengte van de rit is 70 kilometer.

Doorkomsttijden

De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u

Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij onze sponsors en vele vrijwilligers. Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl.