Klimroostreffen verplaatst naar 2021

Budel – Voor het eerst in twee decennia blijft het evenemententerrein aan de Poelderstraat in Budel, het eerste volle weekeinde van juli leeg. Geen feesttent, geen toestroom van motoren (-met zijspan) of trikes en geen rondrit met deelnemers van Stichting De Klimroos.

Net als ieder jaar, wel een woord van dank aan éénieder die het Klimroostreffen ieder jaar weer mogelijk maakt. In dit ontwrichtte en onzekere jaar wil de organisatie iedereen bovendien sterkte wensen en een hart onder de riem steken, in gezondheid, werk en bedrijfsvoering, van jullie zelf en de mensen om je heen.

De 21ste editie van het Klimroostreffen schuift Motor Tour Club de City Riders Budel door naar juli 2021. Natuurlijk rekenen ze dan weer op iedereen. Ze doen dit immers al 20 jaar samen.