Stokbroeks (D66) stopt als raadslid

Raadslid Marie-Michèle Stokbroeks stopt als raadslid voor de politieke partij D66. Dit maakte ze woensdagavond tijdens de raadsvergadering bekend.

Stokbroeks treedt per 1 december 2019 in dienst van de gemeente Weert als beleidsadviseur Jeugd en Onderwijs. Deze nieuwe baan is niet te combineren met de functie als raadslid. Een geëmotioneerde Marie-Michèle Stokbroeks maakte het besluit woensdagavond bekend: “Ik kan op een nieuwe manier voor onze inwoners aan de slag en dat ga ik met veel plezier doen”. Ze was maar liefst 16 jaar raadslid voor de gemeente Weert. Ze kreeg woensdagavond als een applaus van haar collega-raadsleden en ook wethouder Gabriels uitte zijn respect voor haar gedane inzet.

Op 7 november neemt Marie-Michèle Stokbroeks afscheid en dan zal ook haar opvolger bekend worden gemaakt.