Raadslid Marie-Michèle Stokbroeks stopt als raadslid voor de politieke partij D66. Dit maakte ze woensdagavond tijdens de raadsvergadering bekend.

Stokbroeks treedt per 1 december 2019 in dienst van de gemeente Weert als beleidsadviseur Jeugd en Onderwijs. Deze nieuwe baan is niet te combineren met de functie als raadslid. Een geëmotioneerde Marie-Michèle Stokbroeks maakte het besluit woensdagavond bekend: “Ik kan op een nieuwe manier voor onze inwoners aan de slag en dat ga ik met veel plezier doen”. Ze was maar liefst 16 jaar raadslid voor de gemeente Weert. Ze kreeg woensdagavond als een applaus van haar collega-raadsleden en ook wethouder Gabriels uitte zijn respect voor haar gedane inzet.

Op 7 november neemt Marie-Michèle Stokbroeks afscheid en dan zal ook haar opvolger bekend worden gemaakt.

6 REACTIES

  1. Heel goed van de gemeente Weert, een eigen raadslid met 16 jaar ervaring een baan geven bij de gemeente..
    Is het een voor- of nadeel dat zij het bundelen van de krachten niet meer meemaakt?

  2. Ze brengt een schat aan ervaring mee door haar werk als ambtenaar bij de gemeente Deurne en als raadslid bij de gemeente Weert. Met Jeugd en Onderwijs is zij erg goed bekend. Ik heb haar 2014-18 leren kennen als iemand met tomeloze energie en inzet. En wens haar veel succes.

  3. Ik weet niet wat u bedoelt. Maar met iemand die negatieve berichten plaatst onder een zgn. positieve nickname en dan ook nog suggestiepuntjes gebruikt, is het altijd oppassen geblazen.

    Zoals gezegd wens ik haar succes. Als u bedoelt dat ik kansen voor mezelf zie, dan moet ik u teleurstellen. Ik ben zelf tot 2018 raadslid geweest, en heb daarna dit hoofdstuk afgesloten. Case closed.

Comments are closed.