150 jaar lid Harmonie Weert-Zuid

(Foto’s) Op dinsdag 7 januari heeft Harmonie St. Joseph Weert-Zuid het nieuwe jaar ingeluid met een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst in Theater de Huiskamer. Het wordt een bijzonder jaar voor de vereniging. De harmonie bestaat namelijk 75 jaar en dat wordt gevierd met diverse jubileumactiviteiten.

De nieuwjaarsbijeenkomst ging van start met een concert voor leden en genodigden. Aansluitend vond de huldiging van de jubilarissen plaats. Diverse leden werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange lidmaatschap. Onder hen bevonden zich drie muzikanten met een gouden jubileum: Leni Berns, Hans Wiermans en Anton Wiermans, die allen 50 jaar lid zijn van de harmonie.

Hans en Anton Wiermans zijn broers en zodoende zijn de gebroeders Wiermans samen al 100 jaar lid van de harmonie. Een bijzondere mijlpaal. De jubilarissen kregen op deze avond de bondsspeld van de Limburgse Bond Muziekgezelschappen (LBM) behorende bij het 50-jarig lidmaatschap opgespeld. Na de huldiging vond er nog een gezellige Nieuwjaarsborrel plaats.

Bekijk een sfeerimpressie van de avond.

X