GroenLinks bijeenkomst op 1 juli

Foto via: GroenLinks Weert

Heb je een groen hart en vind je het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt? Dan ontmoeten ze je graag op de tweede Weerter GroenLinks bijeenkomst woensdagavond 1 juli.

Gedurende afgelopen maanden heeft een aantal actieve werkgroepleden van GroenLinks Weert zich verdiept in thema’s als cultuur, opvang van vluchtelingen, armoede, energietransitie en de Weerter landbouwvisie. Graag zouden ze hun visie op deze thema’s met geïnteresseerden willen delen. Ook zijn ze benieuwd om te horen welke thema’s aan het hart liggen en waar de prioriteit naartoe moet gaan.

Ook is men op zoek naar mensen die GroenLinks op een goede manier kunnen gaan vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad. Ze kunnen zich voorstellen dat je graag eerst meer wil leren over wat het raadswerk inhoudt. Daarom zullen ez vanaf 11 juli 2020 een cursus aanbieden van drie zaterdagen waarop je hierover meer kunt leren.

Interesse? Wil je meer weten? Kom dan vooral naar onze bijeenkomst op woensdagavond 1 juli. Deze keer ontmoeten ze elkaar tussen 19:45 en 21:30 uur in het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert. Iedereen is welkom. Dus je bent ook vrij om iemand mee te nemen. Toegang is gratis en bij aankomst zal er koffie en thee voor je klaar staan.

Om te kunnen voldoen aan de coronaregels is het verplicht om je vooraf aan te melden via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6y_FqYhRHvX7z-i_cM4S5VWWggG2Yzkb8jwG4Xs8ioEmqug/viewform?usp=sf_link

Mocht je om wat voor een reden dan ook verhinderd zijn maar ben je wel geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marieke Manders, email: [email protected], tel: 06 82 89 88 87.