PvdA Weert zonder raadslid Fanida Kadra op weg naar 2022

Algemeen Politiek Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in het verschiet, gaat de PvdA Weert daar in 2021 al mee aan de slag.

De politieke partij zoekt naar een nieuw politiek profiel en daarbij nieuwe talenten voor haar kandidatenlijst. Enerzijds om het sociaaldemocratische gedachtegoed uit te blijven dragen en anderzijds om dat op een juiste manier naar de Weerter situatie te vertalen.

De partij hoopt dat er in 2021 weer bijeenkomsten mogelijk zijn zodat ze met andere partijen, groeperingen en inwoners in gesprek kunnen gaan. In 2022 moet er wat te kiezen zijn voor de inwoners van Weert, aldus de PvdA Weert.

De PvdA Weert heeft al veel thema’s in gedachten waarover ze graag in debat gaan en die ze willen delen in hun verkiezingsprogramma.

Fanida Kadra stopt in april 2021

Vooruitlopend op de verkiezingen van 2022 heeft raadslid Fanida Kadra te kennen gegeven haar raadswerk in april 2021 te willen beëindigen. Zij is dan 15 jaar raadslid in Weert. “Het was een mooie tijd maar het wordt tijd voor iets nieuws”, aldus Kadra. Het bestuur van de PvdA Weert is Kadra zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan de Weerter politiek en de samenleving.

Het bestuur van de PvdA Weert bereidt zich voor op het vertrek van Fanida Kadra en is bezig adequate opvolging te regelen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties