McDonald’s Nederweert viert 30-jarig jubileum

Nederweert – Het aan de A2 gelegen McDonald’s restaurant Nederweert, dat sinds juni 2020 voorzien is van een gloednieuw interieur en een dubbele Drivelane, bestaat op 30 juni precies 30 jaar en dat is volgens franchisenemers Jan en Gonnie Slenders wel een feestje waard!

Jan Slenders: “Samen met onze fantastische medewerkers zorgen wij al 30 jaar voor service met een glimlach. Wij willen hiervoor natuurlijk niet alleen onze medewerkers bedanken, maar ook onze gasten! Hierom willen wij tijdens de jubileum week onze gasten nogmaals bedanken. Het is het afgelopen jaar een spannend jaar geweest, maar dankzij onze gasten en medewerkers zijn we ook deze periodes doorgekomen. ’’

Feestweek

Vanwege het 30-jarig bestaan van het restaurant is in de laatste week van juni een heuse feestweek georganiseerd. De hele week lang worden er acties op touw gezet voor alle gasten, van jong tot oud, met als hoogtepunt woensdag 30 juni. Op deze dag kun je een medium voordeelmenu bestellen voor de prijs van 30 jaar geleden, namelijk voor maar 2,75 euro!

Restaurant Nederweert

Afgelopen jaar heeft het restaurant enkele veranderingen ondergaan waardoor ze hun gasten nog beter en sneller kunnen bedienen. Het interieur van het restaurant is helemaal vernieuwd. Ook werd het restaurant voorzien van een gloednieuw McCafe waar onze gasten kunnen genieten van versbereide koffie. Nederweert was een van de voorlopers op innovatief gebied. Zo was dit restaurant het eerste restaurant van franchisenemers Jan en Gonnie Slenders dat voorzien werd van een dubbele Drivelane.

Service met een glimlach

McDonald’s Nederweert biedt inmiddels 30 jaar werkgelegenheid en investeert sinds de opening in 1991 in haar medewerkers. Medewerker Esther is er al ruim 28 jaar werkzaam. Jan Slenders, Franchisenemer van McDonald’s Nederweert, weet wel waarom mensen zo lang bij McDonald’s willen werken. “Wij investeren in onze medewerkers. Dat noemen wij waardevol werkgeverschap. Ook dragen we bij aan de lokale maatschappij door extra werkgelegenheid te creëren.

28 jaar

“Ook na 28 jaar werk ik nog steeds met veel plezier bij McDonald’s Nederweert en heb er ook het nodige meegemaakt. Door de jaren heen heb ik tal van mensen zien opgroeien, zijn er vriendschappen ontstaan en heb ik zelfs huwelijken van collega’s meegemaakt die elkaar bij McDonald’s hebben leren kennen. Het werken met de vele collega’s en de gezelligheid op de werkvloer is een van de waardevolste aspecten van het werk”, aldus Esther.