Verkeerschaos door jubileum-actie McDonald’s Nederweert

Nederweert – Een medium McDonald’s menu voor de prijs van 30 jaar geleden. Of elke 30e bestelling gratis. Dat moet je tegen Nederlanders zeggen…

McDonald’s in Nederweert viert haar 30-jarig jubileum. En wie jarig is trakteert dachten ze bij de Mac. Alleen vandaag trakteerden ze op een bijzondere korting voor een McMenu. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. De hongerige koopjesjagers kwamen massaal.

Het was op ten duur zo druk dat er een file ontstond. Het verkeer kwam stil te staan en op kruisingen zoals bij de afrit A2 en Kampershoek zorgde dat voor een chaos. De verkeersdeelnemers blokkeerden elkaar met als gevolg de nodige irritaties naar elkaar toe.

De file werd zo lang dat het verkeer tot aan de kruising Ringbaan-Oost / Ringbaan-Noord in Weert stil stond. Op het terrein van McDonald’s zelf doen de medewerkers hun best om het verkeer daar zoveel als het kan in goede banen te leiden. Aan de file lijkt nu omstreeks 19.00 uur een einde te komen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/LDhMmDO5Ebg