Achtergelaten platte kar hindert verkeer op de Roermondseweg

Een achtergelaten platte kar op de Roermondseweg (N280) heeft vrijdagmiddag voor enige verkeershinder gezorgd.

Om nog onbekende reden had iemand de aanhanger afgekoppeld en laten staan. Echter stond de platte kar nog deels op de provinciale weg. Het verkeer ging op de rem om de kar voorzichtig te kunnen passeren.

Nadat de aanhanger na een paar uur nog niet was opgehaald werd er ingegrepen. Er kwam een wegbeheerder van de Provincie Limburg ter plaatse om het verkeer te regelen en een berger werd opgeroepen om de aanhanger van de weg te halen.

Toen de berger de kar van de weg haalde kwam een bekende van de eigenaar ter plaatse. Hij bracht de wegbeheerder in contact met de eigenaar om de kar op te laten halen. Intussen kon de weg net voor de avondspits weer worden vrijgegeven.