Derde generatie bij Van Seggelen Autobanden naar nieuwe locatie

Van Seggelen Autobanden in Weert is sinds deze week verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Roermondseweg. Iets verderop ten opzichte van de vorige locatie. Wethouder Van den Heuvel was aanwezig voor de officiele opening.

Van Seggelen is al jarenlang een begrip in Weert. Het bedrijf werd in 1959 opgericht en inmiddels wordt het bedrijf gerund door Dennis, de derde generatie van de familie. Ze waren reeds 30 jaar gevestigd op de voormalige locatie.

Na het overlijden van de oprichter van Van Seggelen Autobanden kwam het huis naast de voormalige loods vrij en werd besloten om de woning met bijbehorende loods te verkopen en te verhuizen naar het nieuwe onderkomen aan de Roermondseweg 84A (naast Schonkeren).

De nieuwe locatie, waar voorheen AT Banden was gevestigd, werd maandag officieel in gebruik genomen. In het bijzijn van familieleden werd het lintje officieel doorgeknipt door de wethouder.

Meer informatie: www.vanseggelenautobanden.nl en https://www.facebook.com/vanseggelensince1959