Voormalig kraakpand gaat tegen de vlakte

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

In het pand waar vroeger het Caravanhuys in was gevestigd wordt momenteel gesloopt. Vorig jaar zomer werd het pand nog gekraakt en vervolgens ontruimd met inzet van de politie.

Het gebouw op de hoek Roermondseweg / Moesdijk staat al jaren leeg. Buiten de krakers vond niemand anders het interessant genoeg om zich hier te vestigen. Het pand is vervolgens gekocht door de eigenaar van o.a. GAMMA Weert. Er wordt nu gewerkt aan nieuwe plannen.

Sloop

Wat er precies gaat komen is nog niet helemaal bekend. Er zijn wel wat plannen uitgewerkt (zoals te zien is via onderstaande afbeeldingen). Toch wordt het pand al gesloopt. Dat is om verdere verloedering tegen te gaan en om te voorkomen dat er zich opnieuw krakers in het pand vestigen.

Eerder succes

Dezelfde eigenaar kocht in 2012 ook het sorteercentrum van PostNL en herontwikkelde het terrein rondom de GAMMA in Weert. En met succes. Nu zijn er al enige tijd een verfwinkel en EP:Tummers gevestigd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie