Kiwanis organiseert opnieuw Drakenbootfestival in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Drakenbootfestival Weert in 2019

2 juli 2022 zal in het teken staan van spectaculaire drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart, food/drinks en live optreden door de band Turnback & the Blazing Babes.

Het eerste Kiwanis Drakenbootfestival in 2019 was een geweldig spektakel en succes. Mede dankzij de vele enthousiaste deelnemende drakenbootteams. Vele bedrijven, sportclubs, buurtverenigingen, vriendenclubs en families hebben meegedaan aan de spannende drakenbootraces. Niet alleen een fantastische dag voor een ieder op en rond de Zuid-Willemsvaart, maar ook nog eens een mooie opbrengst voor het goede doel.

Helaas moest er lang gewacht worden op de volgende editie vanwege de coronamaatregelen. Maar het is zover: Kiwanis Weert staat klaar voor de tweede editie van dit bijzondere evenement in Weert.

Stel je eens voor: het is zaterdag 2 juli 2022 en je zit in een drakenboot, 16 peddelaars en een trommelaar. Meerdere boten liggen naast elkaar. Dan klinkt het startschot en hoor je het ritme van de trommel… bom… bom… je peddelt tezamen, in hetzelfde ritme, zo snel mogelijk naar de finish. Op weg naar misschien wel de eerste prijs, maar in ieder geval op weg voor het goede doel en dit jaar is dat ‘Natuur- en Milieu-educatie voor kinderen in Weert en omgeving’.

Houd de berichtgeving in de gaten, binnenkort start de inschrijving. Zorg dat je erbij bent en beleef een 2000 jaar oude Chinese traditie met collega’s, vrienden en/of familie in hartje Weert!

Op de website www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl kun je alvast een kijkje nemen.                                                                                                                                                             

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie