Ruim € 12.000,- opgehaald door Weert Doneert voor optochtdeelnemers

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 3 min. leestijd

De afgelopen Vastelaovendj-dagen was er bijna geen ontkomen aan: de ingeschreven optochtdeelnemers waren fanatiek loten aan het verkopen voor de loterij actie die Weert Doneert dit keer als steun in de rug voor de optochtdeelnemers in het leven had geroepen.

De actie is voorbij en als stichting zijn ze na het eerdere succes van de actie voor de Weerter horeca opnieuw enorm trots op het behaalde resultaat. Tijdens een live uitzending via Weert FM waarin Ed & Frans en Marc & Rob op ludieke wijze de winnaars bekendmaakten, maakte burgemeester Vlecken het totaalbedrag van € 12.225,- bekend. Dit bedrag zal onder de deelnemers verdeeld worden.

Ze hopen dat deze duidelijke steun van niet alleen de initiatiefnemers, maar ook de Weerter Vastelaovendj-lievende inwoners een mooie motivator is om de komende jaren weer met de mooiste en ludiekste creaties deel te nemen aan de Weerter optocht.

Prijswinnaars

Onder toeziend oog van notaris Houben van MHK Notarissen zijn de winnende loten getrokken. Benieuwd of je een prijs gewonnen hebt? Ga naar www.weertdoneert.nl om je lotnummers te checken en te kijken of jij één van de gelukkige winnaars bent.

Ophalen van prijzen en cheques kan voor zowel winnaars van de loterij als voor optochtdeelnemers aanstaande zaterdag 5 maart tussen 10.00 en 15.00 uur.
Locatie: Beekstraat 59 te Weert (kantoor van BaanHuis).

Oekraïne

Ten tijde van de optocht-actie brak in Oekraïne de verschrikkelijke oorlog uit. Deze oorlog is een enorm trieste tegenstelling van het verbindende feest dat Vastelaovendj is. Als stichting hebben ze de ontwikkelingen gevolgd en de trieste beelden doen eenieder pijn in het hart. Ze vinden het belangrijk om te zorgen voor een goede afronding van ons optochtproject, maar achter de schermen wordt inmiddels druk overlegd hoe we ons kunnen inzetten om steun te bieden aan de vele gedupeerden in- en rond Oekraïne.

Namens Stichting Weert Doneert bedankt aan al hun sponsoren die een financiële bijdrage leverden, een loterij item aandroegen of zoals velen hun diensten kosteloos hebben aangeboden.

Tot snel!

Namens Ralf, Inge, Luuk, Joeri, Stijn, Mieck, Floor, Silvester, Sanne, Martijn en Lennart

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie