Weerter kunstenaars houden expositie in hartje Weert

Plaats een reactie

Middenin het centrum van Weert, op het adres Markt 3, laten kunstenaars Netty van Geneijgen (schilderijen), Jeanne Driessens (schilderijen, keramiek) en Henny Korten (ijzersculpturen) hun werken zien. De laatste twee weekenden van mei is de expositie te bezoeken.

De drie kunstenaars hebben ieder een geheel eigen stijl. De ijzersculpturen van Korten kenmerken zich door de materialen die hij gebruikt: oud ijzer en metalen onderdelen. Waardoor ze een beeld krijgen van vergankelijkheid maar ook van kracht. De schilderijen van Van Geneijgen bestrijken een breed spectrum: van portretten tot abstracte kleurrijke taferelen naar realistische moderne werken. Driessens haar werken zijn verrassend door haar kleur gebruik en veelzijdigheid van diverse materialen.

Openingstijden

In het karakteristieke pand Markt 3 in het hart van de stad zijn al deze werken van deze drie kunstenaars over verschillende ruimtes verdeeld en te bezichtigen. Dat kan geheel gratis in het weekend van 20 t/m 22 en 27 t/m 29 mei van 11:00 tot 17:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie