Hema IJzeren Man loop op Eerste Pinksterdag

Vandaag 5 juni werd de maandelijkse Hema IJzeren Man Volksloop gelopen. De weersverwachtingen waren dat er kans was dat er veel regen zou vallen. Echter tot 12.00 uur vielen er slechts enkele druppels. Voor de rest bleef het dus droog. Vanwege het Pinksterweekend waren er in de regio veel activiteiten. De opkomst was vandaag dus wat minder. Er hadden slechts 120 lopers ingeschreven.

Dat de organisatie een flink aantal trouwe lopers heeft, werd vandaag weer bewezen. Ook nu hadden weer diverse lopers die tien keer hadden meegedaan.  Maar Jan Compen uit Budel heeft het respectabel aantal van 200 deelnames bereikt. Uit handen van Wim Janssen kreeg hij hiervoor een mooie herinnering uitgereikt. De andere lopers, die tien keer mee hebben gedaan, kregen allemaal een medaille voor hun prestatie.

Ook werden weer Hema -en Posno Sportbonnen uitgedeeld aan diverse lopers. Bij de jeugd nam een deelnemer de waardebon van Huupkens ijssalon uit Weert in ontvangst. Dankzij Pets & Co en Stichting gezondheid & ontspanning beiden uit Nederweert mag de jeugd tot 15 jaar iedere zondag gratis meedoen. Gratis meedoen dan ook nog eens een gratis ijsje halen bij Huupkens IJs. Deelnemers van de IJzeren Man loop kunnen ook een mountainbike winnen. Deze mooie Kona “Cult- fiets” wordt beschikbaar gesteld door Erkens Fietstechniek uit Weert. Dus veel tevreden gezichten van lopers die heerlijk gelopen hebben aan de IJzeren Man in Weert vandaag.

Hiermee werd een mooie loop afgesloten. Op 3 juli is de volgende Hema Volksloop. Hiervoor kun je vanaf 8 juni weer inschrijven via www.inschrijven.nl.