Ideeën voor verduurzamen Weerter kermis

Veel mensen zijn blij dat ze weer kunnen genieten van de kermis in Weert. Ook de Warm Wonen Winkel doet mee. Tijdens kermiszaterdag, dinsdag en woensdag zijn ze gewoon open om je te voorzien van advies over het verduurzamen van je woning.

Maar ze hebben ook jouw advies nodig. Daarom organiseren ze een prijsvraag over het verduurzamen van de Weerter kermis. Dus, heb jij goede ideeën? Laat het hen weten!

Bij de Warm Wonen Winkel zijn ze op zoek naar leuke en haalbare ideeën, maar ook gekke en vergaande ideeën die wat meer onderzoek nodig hebben. Heb jij het ideale idee? Deel het met hen!

Scan de QR-code op het raam van de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in de Weerter binnenstad of kijk op www.warmwoneninweert.nl. Je maakt kans op een doos, tas of handvol energiebesparende artikelen ter waarde van 200, 150 of 100 euro.

Kinderen dagen ze ook uit om mee te doen. Zij kunnen een warme hoodie (trui met capuchon) met stoere opdruk winnen. De prijswinnaars worden in oktober bekendgemaakt, tijdens de Klimaatmaand voor jongeren georganiseerd door de gemeente Weert.