Terugblik Scholt Energy Teamtoernooi 2022

Van 28 augustus tot en met 4 september heeft de tweede editie plaatsgevonden van het Scholt Energy Teamtoernooi op Tennisclub Weert. De club kijkt terug op een zeer geslaagde editie, waarin het vele positieve reacties mocht ontvangen.

Met als hoogtepunten het finale weekeinde met een barbecue, tombola’s en natuurlijk spannende wedstrijden. In totaal hebben 17 teams (110 spelers) verdeeld over vier categorieën, deelgenomen aan het toernooi.

Binnenkort zal de toernooiorganisatie alweer gaan nadenken over volgend jaar, want ook dan zal weer een Teamtoernooi georganiseerd gaan worden. De datums liggen in elk geval al vast. Het toernooi zal plaatsvinden van 26 augustus 2023 tot en met 3 september 2023.

Deelnemers van dit jaar zullen voorrang krijgen op de inschrijving voor de editie in 2023.