Ga opgeruimd de lente in met de Speurneuzenmarkt in Nederweert

Nederweert – Na twee maanden van afwezigheid kan de Speurneuzenmarkt in Nederweert weer plaatsvinden. Op zondag 19 maart wordt het seizoen afgesloten met de laatste editie van de winter 2022/2023.

Maart is bij uitstek de ideale maand om thuis de voorjaarsschoonmaak te doen. En dan is het natuurlijk handig als je ook gelijk de spullen uit sorteert die je toch niet meer nodig hebt of niet meer mooi vindt.

Inschrijven

Grijp deze kans, schrijf je in voor de Speurneuzenmarkt en geef jouw overbodige spullen een nieuw thuis. Denk aan serviesgoed, kleding, klein meubilair, potten en pannen, woningdecoratie, speelgoed, sieraden en nog veel meer. Zo kun jij weer fris en opgeruimd het zonnige seizoen in. Inschrijven voor de Speurneuzenmarkt kan via https://www.speurneuzenmarkt.nl/site/contact/.

Informatie voor bezoekers

Voor degenen die liever kopen in plaats van verkopen: Je bent van harte welkom van 9.00u tot 15.00u bij Manege De Kraal in Nederweert. De entree bedraagt €1,- per persoon (tot 12 jaar gratis) en de koffie staat uiteraard weer klaar.

Ga voor meer informatie naar www.speurneuzenmarkt.nl of stuur een mailtje naar [email protected].