Informatieavond over tijdelijke noodfondsen energie

Foto via Pixabay

De Weerter Minima Groep en de gemeente Weert vinden het belangrijk dat burgers op de hoogte zijn van regelingen die in het leven zijn geroepen om mensen die moeilijk rondkomen te ondersteunen bij hun energiekosten. Hiervoor organiseren zij vanavond een informatiebijeenkomst in het Keenter Hart.

Vragen beantwoord

Omdat veel mensen in de regio hun energiekosten niet of nauwelijks kunnen betalen, is er naast het tijdelijke landelijke Noodfonds Energie een aanvullende tijdelijke regeling in het leven geroepen door de gemeente Weert. Niet iedereen is hiervan echter op de hoogte. Tijdens de informatiebijeenkomst van woensdag 1 maart komen dan ook vragen aan bod zoals hoe je weet of je recht hebt op steun uit beide regelingen, waar je ze kunt aanvragen en wie je erbij kan helpen. Ook zal de Thuisadministratie aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 1 maart 2023
  • Tijd: 18.30 – 20.00 uur
  • Locatie: WMG aanschuiftafel Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert
  • Aanmelden via [email protected]