Illusionist Nigel Otermans betovert Lissabon tijdens internationaal debuut

Plaats een reactie

Illusionist Nigel Otermans (21) zet zijn magische carrière op internationaal niveau voort, want voor het eerst zal hij optredens geven in het buitenland. Van 1 december tot 26 december schittert hij in het betoverende Lissabon, Portugal, waar hij te bewonderen zal zijn tijdens het beroemde Circo de Natal.

Het hoogtepunt van Nigel’s buitenlandse avontuur vindt plaats in het prestigieuze Coliseu dos Recreios, een van de oudste theaters in Portugal met een rijke geschiedenis. Jaarlijks wordt dit eerbiedwaardige theater omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstcircus. Een traditie die ook te zien is in andere historische theaters, zoals het beroemde Koninklijk theater Carré.

Wat deze show extra uitdagend maakt, is dat het publiek rondom de illusionist zal zitten, waardoor Nigel vanuit alle hoeken wordt bekeken. Hierdoor wordt elk detail van zijn act kritisch onder de loep genomen. Voor Nigel is het een kans om zijn meest verbazingwekkende acts te presenteren, waarbij hij momenteel druk bezig is met het creëren van nieuwe en nog spectaculairdere illusies. “Omdat het publiek rondom zit, moet je ervoor zorgen dat de illusie van geen enkele kant te zien is. Dat wordt nog een hele klus!” aldus Nigel.

Voordat Nigel zijn internationale avontuur begint, kunnen zijn Nederlandse fans nog genieten van zijn nieuwste show in het pittoreske openluchttheater in Valkenburg. Hier zal hij op zondag 30 juli om 19.15 uur en op woensdag 2 augustus om 19.15 uur optreden. Voor degenen die dit magische spektakel willen meemaken, biedt de website www.nigelotermans.nl meer informatie over de kaartverkoop en de show.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie