Nieuwe website over molens in Weert

Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Molenstichting Weerterland heeft haar vernieuwde website gelanceerd. Op www.molensinweert.nl vind je nu alle praktische informatie over de vier molens van de gemeente zoals openingstijden, gratis rondleidingen en de Weerter molenagenda. Wie een molenbezoek wil combineren met een wandel- of fietstocht kan er meerdere routes vinden.

De website biedt behalve praktische informatie ook nieuws en veel interessante achtergrondinformatie. Alle molens in de gemeente Weert worden beschreven. Ook verschijnen er van tijd tot tijd blogartikelen over het molenaarsambacht en worden er technische onderdelen van een molen voor een breed publiek uitgelegd.

Nieuw is ook dat mensen via de website een donatie kunnen doen. Bezoekers kunnen dat via een QR-code straks ook in de molen zelf doen. De mogelijkheid om ouderwets kleingeld in het fooienpotje te deponeren blijft natuurlijk ook gewoon bestaan.

Het internetadres www.molensinweert.nl bestond al langer, maar de nieuwe website zelf is van de grond af opgebouwd en de informatie is opnieuw samengesteld. Daarnaast is de uitstraling aangepast aan de onlangs vernieuwde huisstijl van de stichting. De vernieuwde website is onderdeel van het streven van de Molenstichting Weerterland om haar werk meer zichtbaar maken naar de buitenwereld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie