Weerter Mannenkoor en Lazy Daddy’s Jazz Band bundelen hun krachten

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Muziekliefhebbers opgelet! Twee gevierde muzikale partijen in Weert, het Weerter Mannenkoor en de Lazy Daddy’s Jazz Band, slaan de handen ineen voor een unieke muzikale beleving. De open repetitie vindt plaats op donderdag 26 oktober in het Muziekhuis, Schuttenbeemd 132 te Weert en vangt aan om 19.30 uur.

Over het Weerter Mannenkoor

Opgericht in 1966, staat het Weerter Mannenkoor bekend om de beheersing van een breed scala aan muziekgenres en heeft het een solide reputatie opgebouwd door hun uitvoeringen van klassieke, kerkelijke en populaire muziek. Meer dan alleen muziek, het koor biedt een gemeenschap waar zingen niet alleen verbroedert maar ook ontspant en nieuwe leden snel opgenomen worden in een hartelijke vriendenkring.

Over de Lazy Daddy’s Jazz Band

Een collectief van muzikale vrienden die een passie delen voor de vrolijke dixielandmuziek uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Afkomstig uit verschillende plaatsen zoals Tegelen, Haelen Beegden en Weert, brengen ze een ode aan de muziek die zijn wortels heeft in de Zuidelijke Staten van de VS, met een speciale knipoog naar de jazzscene in New Orleans.

Deze avond is een kans om de veelzijdigheid van beide groepen te ervaren als ze de muzieksoort in Weert weer onder de aandacht brengen. Beide groepen zijn geen onbekenden in de Weerter muziekscene en deze samenwerking belooft een avond vol melodie, harmonie en onvergetelijke momenten.

Oproep voor projectzangers voor Kerstconcert

Het Weerter Mannenkoor zoekt mannenstemmen voor een bijzonder kerstconcert op zaterdag 16 december in de Paterskerk, in samenwerking met Con Amore en met bijdragen van verschillende Weerter artiesten zoals Nassereddine, Amy (saxofoon), Liam (piano) en soliste Ellen Valkenburg. Zangers die willen deelnemen of meer informatie wensen, kunnen zich aanmelden bij Harrie Hanssen via e-mail: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie