Terug van weggeweest: de Tram Top 2000

Terug van weggeweest: de Tram Top 2000. Na succesvolle edities in 2018 en 2019 organiseert Café Tramhalt op zaterdag 23 december a.s. van 16.00 uur tot 02.00 uur samen met DJ Phil Aspers voor de derde keer het evenement “TRAM TOP 2000”.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om op deze dag, tegen een donatie van minimaal € 2,00, een nummer te kiezen uit de “Tram Top 2000”. Tevens bestaat de optie om samen met je vrienden, familie of collega’s (vooraf) een bedrag in te zamelen en gezamenlijk jullie favoriete nummer uit de “Tram Top 2000” te selecteren. Net zoals in de originele TOP 2000 is er ook ruimte voor vrije keuze van nummers.

Goed doel

De totale opbrengst van de donaties zal dit jaar worden geschonken aan “Zorgboerderij Ingelshof” en is bestemd voor de aanschaf van een nieuwe duofiets.

De complete lijst met alle nummers van de “Tram Top 2000 is binnenkort te vinden op de Facebookpagina van Café Tramhalt en in het café zelf. Blijf hen dus volgen.

Dus… doe mee en kom op 23 december a.s. naar Café Tramhalt. Doneer en kies jouw plaat, zodat ze samen een geweldige muzikale dag beleven en een fantastisch bedrag kunnen verzamelen voor het genoemde goede doel.