Politieauto vast in modder bij vermeende schoorsteenbrand

1 reactie

Dinsdagavond om 21.11 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Maaseikerweg.

Brandweerlieden uit Stramproy en Weert rukten uit met een tankautospuit en een ladderwagen. Met behulp van de ladderwagen werd de rookkap van de schoorsteen verwijderd voor controle, maar van brand bleek geen sprake te zijn.

Tijdens de werkzaamheden van de brandweer arriveerde echter ook de politie. De agenten parkeerden hun voertuig in de berm, waar het zo drassig bleek dat de vooras van de auto volledig in de modder wegzakte. Twee aanvullende politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Aangezien de brandweer toch aanwezig was en geen bluswerkzaamheden hoefde uit te voeren, assisteerden de brandweerlieden de politieagenten. Samen groeven ze het voertuig vrij en duwden ze de auto weer uit de modder.

Eind goed, al goed. De hulpverleners konden hartelijk lachen om de verrassende wending die deze uitruk kreeg en keerden met een mooi verhaal op zak weer huiswaarts.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie