DESM zet samenwerking met hoofdtrainers voort

Plaats een reactie
Foto via DESM

DESM heeft met genoegen aangekondigd dat Joop Faessen en Frank van Meijl ook in het komende jaar de rol van hoofdtrainers voor de selectie zullen blijven vervullen. Het bestuur en de voetbalcommissie van de vereniging zijn verheugd over de voortzetting van de samenwerking met deze ervaren trainers.

Beide heren hebben zich al de afgelopen jaren bewezen als toegewijde krachten binnen de Weerter voetbalclub en hun loyaliteit wordt sterk gewaardeerd. Het bestuur van DESM en de voetbalcommissie kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking, waarbij zij hopen op verdere sportieve successen voor de selectie.

De keuze voor Faessen en Van Meijl als hoofdtrainers is gebaseerd op hun bewezen kwaliteiten, leiderschap en inzet voor de ontwikkeling van de club. De vereniging is ervan overtuigd dat onder hun leiding de spelers zich verder zullen ontwikkelen en het beste uit zichzelf zullen halen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie