Versier een Weerter vlaaitje-wedstrijd

Plaats een reactie
Foto door Bakkerij Heerschap

Vind jij het leuk om taartjes te versieren? Ga dan de uitdaging aan om het beroemde Weerter vlaaitje (eenpersoons) op te pimpen tot iets nieuws. Doe mee met de wedstrijd Versier een Weerter vlaaitje van WeertEnergie en maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei.

Trotse hoofdsponsor

WeertEnergie is een van de trotse hoofdsponsoren van Antje de Musical op zondag 19 mei. In de voetsporen van Antje van de Statie, de hardwerkende, goedlachse en vooruitstrevende Weertse dame, organiseert WeertEnergie deze wedstrijd. Net als Antje zet WeertEnergie Weert op de kaart, maar dan met 100 procent lokaal opgewekte groene stroom voor iedereen.

Versier een Weerter vlaaitje

Ben je ouder dan 14 jaar en vind je het leuk om het Weerter vlaaitje te versieren? Doe mee en maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei. In totaal gaat het om vijf keer twee staanplaatsen. Doe een schort voor en ga aan de slag met chocolade, botercrème, glazuur, sprinkles, toefjes slagroom, marsepein en fondant.

Meld je aan en doe mee

Meld je voor 7 april aan op www.weertenergie.nl en je ontvangt een bon. Met deze bon kun je uitsluitend op donderdag 11 april één gratis Weerter vlaaitje ophalen bij Albert Heijn Heerschap Muntpassage. Even melden bij de servicebalie. Wees er snel bij, want op=op. Er zijn 100 Weerter vlaaitjes beschikbaar. Deze Weerter vlaaitjes worden gesponsord door WeertEnergie en Bakkerij Heerschap. Je mag natuurlijk ook zelf een Weerter vlaaitje bakken, maar het draait uiteindelijk om het versieren van het vlaaitje. Zo verrassend, creatief en smakelijk mogelijk.

Inleveren en prijsuitreiking

Tijdens de preview Antje de Musical op zaterdag 13 april kun je jouw creatie inleveren tussen 11.00 en 12.30 uur bij de kraam voor de trappen van Museum W op de Markt in Weert. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking. Uit alle inzendingen kiest de jury de vijf winnaars. De jury bestaat uit Theo Jongeling, voorzitter van WeertEnergie, de Antje-zangeres Linda Smeets en een deskundige van Bakkerij Heerschap. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Tover jij het Weerter vlaaitje om tot een nieuwe, verrassende, creatieve, originele en smakelijke creatie? Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie

  • Meld je aan vóór 7 april via de website www.weertenergie.nl
  • Vlaaitje ophalen; donderdag 11 april, Albert Heijn Heerschap in de Muntpassage
  • Vlaaitje inleveren; zaterdag 13 april, trap van Museum W tussen 11.00 uur en 12.30 uur
  • Prijsuitreiking; zaterdag 13 april, trap van Museum W om 14.30 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie