Foto’s – Afgelopen nacht is er ingebroken bij het pand van de Dierenambulance Midden-Limburg aan de Graafschap Hornelaan (nabij de milieustraat).

De dieven hebben geen geld buit kunnen maken, want de Dierenambulance heeft nooit geld in huis. De dieven hebben wel vernielingen aangericht aan het pand en de omheining. Zo zijn er o.a. ruiten gesneuveld, is een slot vernield en heeft men een brievenbus opgebroken.

Men is op zoek naar getuigen van de inbraak. Heb je meer informatie, of een verdachte situatie waargenomen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Je kan ook contact opnemen met de Dierenambulance Midden-Limburg via: https://www.facebook.com/damlimburg/.

2 REACTIES

  1. Kan het nog veel laffer? Inbreken bij een organisatie die het moet hebben van vrijwilligers en giften. Het wordt tijd dat bij dit soort doelen de straf tenminste wordt verdubbeld.

  2. Het zijn gewoon zielige kutlui die van mij ook een tientje kunnen krijgen. Moeten ze dan wel van dat geld een stoel en een stuk touw kopen, want de maatschappij is beter af zonder hen.

Comments are closed.