Molenkaart Kempen~Broek

Foto door: Molenstichting Weerterland

Vrijdagavond is de Molenkaart Kempen~Broek gepresenteerd. De burgemeesters, wethouders en schepenen van de Kempen~Broek gemeenten Cranendonck, Nederweert, Weert, Leudal, Bocholt (B), Bree (B), Kinrooi/Molenbeersel (B) en Maaseik (B) namen het eerste exemplaar van de Molenkaart in ontvangst.

De presentatie gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Molencafé aan de voet van de Keijersmolen in Molenbeersel. In Molenbeersel zijn vrijdagavond de driedaagse Molenfeesten van start gegaan.

De Molenkaart Kempen~Broek is dit weekeinde verkrijgbaar tijdens de Molenfeesten en vanaf volgende week bij diverse wind- en watermolens in GrensPark Kempen~Broek, bij de gemeentelijke toeristische diensten in de Belgische Kempen~Broek gemeenten en bij de VVV Midden-Limburg.

Ook kan de kaart besteld worden via de website van Molennetwerk Kempenbroek: www.kempenbroekmolens.org.