Proeflessen voortgezet onderwijs

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck, verenigd in LVO Weert, willen dat leerlingen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst.

De keuze voor een school voor Voortgezet Onderwijs is een grote stap en een belangrijke beslissing. Daarom verzorgen de scholen van 15 t/m 18 januari 2018 uitgebreide voorlichtingsavonden met proeflessen. Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd. Online inschrijven kan van maandag 27 november 2017 tot zondag 7 januari 2018 op www.lvo-weert.nl.

Tijdens de voorlichtingsavonden presenteren de scholen de voordelen van een goede samenwerking, de kenmerkende resultaatgerichte aanpak en de leerlinggerichte mogelijkheden. Ondertussen kunnen de leerlingen ‘proeven’ aan bijvoorbeeld het Technasium, de sportklas of het Tweetalig Onderwijs. Elke school organiseert de voorlichtingsavond op haar eigen en unieke manier.

Data voorlichtingsavonden/proeflessen

• Maandag 15 januari: BRAVO! College Cranendonck
• Dinsdag 16 januari: Het College Weert
• Woensdag 17 januari: Philips van Horne
• Donderdag 18 januari: Het Kwadrant

Aanmeldavonden

Maandag 12 en dinsdag 13 maart 2018 vinden van 19:00 tot 21:00 uur op alle locaties van LVO Weert de aanmeldavonden plaats.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie