60 jaar ReddingsBrigade Weert

Dit jaar viert de ReddingBrigade Weert het 60 jarig bestaan van de vereniging. De heer Ab Denessen is de initiatiefnemer geweest waardoor op 26 juni 1958 het ontstaan van de ReddingsBrigade Weert (RBW) een feit was.

In de afgelopen 60 jaar heeft de brigade al heel wat fases doorgemaakt. Waar werd begonnen met lesgeven in het open water ‘De IJzeren Man’, trainde de brigade vanaf 1967 in Zwembad ‘De Rog’ tegen over het huidige ziekenhuis. Tegenwoordig worden alle lessen en trainingen verzorgd in het subtropisch overdekt zwembad de IJzeren Man, waar de brigade ook een eigen aangrenzend verenigingslokaal heeft.

Ontelbaar veel bestuursleden, instructeurs(-trices), kaderleden, vrijwilligers én natuurlijk alle leden hebben er aan bijgedragen dat de RBW dit jaar haar 60 jarige verjaardag mag vieren.

ReddingsBrigade Weert nodigt dan ook al haar (oud-) leden uit voor een receptie ter ere van het jubileum. Deze receptie zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni van 16.00 tot 18.00 uur in de zaal van de Schuttershoeve (Grotesteeg 10, 6006 te Weert / Altweerterheide)

Aanmelden is niet nodig

Je bent van harte welkom! Opgave is niet noodzakelijk. Mocht je nog vragen hebben dan kun je hiervoor contact op nemen via [email protected]