Stoet Klimroostreffen door de regio

Van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 19e editie.

Het evenement wordt georganiseerd door MTC De Cityriders. Zij hebben als doel zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers en motorrijders naar Budel te krijgen om vervolgens op zondag 1 juli een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Vanaf vrijdag 29 juni 14.00 uur is de poort geopend en kamperen voor motorrijders op het terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort in Budel.

Programma

Vrijdagavond: viering 19 jaar Klimroostreffen met DJ Frank en Bart.

Zaterdagmiddag: in samenwerking met KinderVakantieWerk wordt er een balonnenknal-wedstrijd georganiseerd. Iedereen mag hier aan deelnemen.
Zaterdagavond: live muziek met rock coverband “De Knallende Mannen”.

Zondagmorgen: vanaf 10.00 uur opstellen voor de rit. Om 10.30 uur zal het startsein worden gegeven. Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aangeboden. De feestmiddag word in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en DJ Frank Groenen en Bart van Steenbergen. Gevolgd door een karaokewedstrijd tussen de deelnemers.

Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit gehele weekend van harte welkom zijn en het evenement entree vrij is, dus reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

Verwachte rittijden

De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u.

Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij de sponsors en vele vrijwilligers. Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl.