Koalaschool repeteert voor concert

Plaats een reactie

Als voorbereiding op het Meedoe-concert ‘Broer’ in muziekgebouw TivoliVredenburg in Utrecht, houden leerlingen van de Koalaschool op dinsdag 29 oktober van 14:00 uur tot 15:15 uur op het AZC terrein in Weert een generale repetitie. Deze generale repetitie staat onder leiding van acteurs/presentatoren Emile Zeldenrust, Berry van Wijk en Melvin Trommelen. Alle bewoners van AZC Weert zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

In het project “Eigen-Wijs” van VluchtelingenWerk Nederland werken ruim 600 kinderen van verschillende azc’s, waaronder leerlingen van de Koalaschool in Weert, al twee maanden toe naar een groots slotconcert samen met het Nederlands Blazers Ensemble. Dit concert vindt plaats in het muziekgebouw TivoliVredenburg op vrijdag 15 november 2019 van 13.00 tot 14.00 uur. De kinderen hebben aan de hand van speciaal lesmateriaal op school geoefend om een spectaculair optreden neer te zetten.

VluchtelingenWerk Nederland: “De kracht van muziek is universeel en ongekend. Vooral bij kinderen, die hun talenten niet vanzelfsprekend kunnen en mogen benutten. Alles wat normaal niet mag bij een klassiek concert mag bij dit kinderconcert nu juist wel!

Opstaan en een wave doen. Lawaai maken en in je handen klappen, of op je benen, buik en dijen. Dansjes doen. Of een spreekkoor beginnen! Sterker nog… al deze dingen zijn juist de bedoeling…”.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie