Live: Weert Doneert | Benefietavond ‘Steun de Weerter Horeca’

Vanavond kun je vanaf jouw bank, op het puntje van jouw stoel, of dansend op jouw salontafel genieten van een avond boordevol muziek, cabaret en entertainment door regionale artiesten.  

Een avondvullende livestream vanuit het Munttheater tot in de huiskamers van alle Weertenaren. 

Liveshow 

DJ’s Phil Aspers en Joep Roelofsen, van bekende feestjes als Those Were The Days, openen de avond om 19.30 uur. Zij brengen je in de stemming met de lekkerste muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Om 20.00 uur start de liveshow.  

De presentatie is in handen van ras-entertainer Ricardo Ras, o.a. bekend van zijn winnende imitatie van Robert ten Brink in de Casting Kantine op RTL 4. Weerter muzikaal genot komt van niemand minder dan Senna Sage, Wolter en Moonen, Linda Smeets en Guarantee! Illusionist Nigel Otermans voorziet de avond van waanzinnige magie en Ed & Frans en oud Boonte Aovendj artiesten Rob Jongen en Marc op ’t Roodt maken de lachspieren los! 

Eindbedrag

De totale opbrengst van de steun de Weerter horeca actie wordt live tijdens de uitzending bekend gemaakt. Gedurende de avond is het nog mogelijk om te bieden op veiling items en een donatie te doen. Aan het einde van de show wordt het eindbedrag op spectaculaire wijze bekend gemaakt.

Bekijk de livestream via Youtube: https://youtu.be/edQdaSOZQAY

Indien de stream niet beschikbaar is kun je ook kijken via: https://www.facebook.com/munttheater/videos/1084377048695463