Weerter Rockband Ten Pickles For Johnny verzilvert Soulex prijs

Een kleine twee jaar geleden won de rockband Ten Pickles For Johnny uit Weert de lokale bandwedstrijd Soulex. De prijs? Gratis opnametijd in studio Artiztic Sound in Hapert. Op 27 februari lanceerde de band deel 1 van hun prijs: single 1, genaamd The Look in Your Eyes.

The Look in Your Eyes is een samenwerking tussen de oude- en huidige formatie van de band. Oud frontman Tom Miller, die in 2019 emigreerde naar Australië en deel uitmaakte van de winnende formatie, schreef het lied. De rest van de band was daarom van mening dat het een mooi eerbetoon zou zijn om een nummer van Miller op te nemen.

Wat kan je verwachten? Gitarist & Weertenaar Freek Sijm: “Met dit nummer gaan we terug naar onze roots. Niet alleen de song an sich, maar ook de sound geeft een échte garage rock vibe. Hoewel ons vorige nummer On the Run erg toegankelijk is voor het grote publiek, zijn we natuurlijk nog steeds een alternatieve rockband.”

Wanneer de Corona maatregelen het toelaten, worden de eerste shows van de band verwacht in juni 2021 in vertrouwde Weerter venues zoals Poppodium de Bosuil. Tot die tijd is de single in ieder geval online te beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer en Youtube

Bekijk hier de site van de band of volg ze op Facebook of Instagram.