Cubis sponsort jong talent Nigel Otermans

Foto door: Foto Weert

Culturele businessclub Cubis is sinds drie jaar partner van Cultureel Lint. In het kader van die samenwerking sponsort Cubis elk jaar een jong regionaal talent. Dit jaar is het de beurt aan Nigel Otermans.

De Weerter illusionist is het derde jonge talent dat de ondersteuning van Cubis ontvangt, na percussionist Dominique Vleeshouwers (in 2018-2019) en harpiste Michelle Verheggen (in 2019-2020). Nigel Otermans heeft recentelijk zijn HAVO afgerond en richt zich nu volledig op zijn passie als goochelaar en illusionist.

Nigel heeft al diverse prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019). Deze zomer stond hij met zijn eerste theatervoorstelling Magic Nights Valkenburg meerdere avonden in het Openluchttheater Valkenburg.

Op zondag 19 september verzorgt Nigel zowel de presentatie als een spectaculaire magic act tijdens de opening van Cultureel Lint, op het podium van het Munttheater.

Culturele businessclub Cubis kijkt samen met Nigel Otermans uit naar een magisch cultureel seizoen!