Over 50 dagen gaat de Global Tour D’Oospel 2022 van start

Ospel – Over 50 dagen is het weer zover, de achtste editie van Tour d’Oospel. Ze zitten alweer in de tiende jaargang en zoals iedereen weet hebben ze heel lang moeten wachten op deze achtste editie. Het is bijna zover. Samen met al de sponsoren, vrijwilligers, fietsers, hardlopers en bezoekers gaan ze er dit jaar weer een groot feest van maken.

In tegenstelling tot andere jaren is Global – Tour d’Oospel dit jaar een eendaags evenement en wel op zaterdag 6 augustus. Zoals men van de organisatie gewend is staat er op die dag een uitgebreid programma aan hardloop- en wielerwedstrijden voor jullie klaar waar uiteraard iedereen van jong tot oud aan deel kan nemen. Het programma ziet er die dag als volgt uit:

  • 13.30 – Liev – Peuterrace
  • 13.40 – ViaDAL/NH1816 – Ready2Race
  • 14.00 – Martien Verheijen Grondverzet – ODK Ploegentijdit
  • 15.00 – Your Travel Tim Zegveld – ODK knock out  Kwart finales
  • 15.30 – Holland OTO – Run
  • 17.00 – Your Travel Tim Zegveld – ODK Knock out Halve finale
  • 17.45 – Reclamecaravaan
  • 18.00 – Your Travel Tim Zegveld – ODK Knock out Finale
  • 18.15 – KNWU elite belofte 

Wil jij graag mee doen aan een van deze wedstrijden, meld je dan snel aan via www.tourdoospel.nl/inschrijven.

Ook voor de wat minder fanatieke sporters onder ons is er genoeg te beleven. Supporters, jong en oud of juist degene die wat meer van de gezelligheid houden zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje op het Aerthijsplein.

De dag zal zoals ieder jaar knallend afgesloten worden in het Global-Paviljoen op het Aerthijsplein. Knallend, je leest het goed. Dit jaar hebben ze een enorme knaller weten te strikken.

In de feesttent, die vanaf 20.00 uur geopend zal zijn, zullen niemand minder dan De Coronas op het podium van Global – Tour d’Oospel verschijnen. Deze artiesten spelen alles. En het leukste van alles, jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen. Met hun spetterende show stonden ze al op Pinkpop, Paaspop, het Holland Heineken Huis en ga zo maar door.

De entree is gratis en vanaf 20.30 tot 20.45 uur is er de rentree van het “Global Kwartiertje” (1 + 1 gratis). Ze nodigen dan ook iedereen uit om dit geweldige dorpsevenement ook in 2022 samen knallend af te sluiten.

Voor meer informatie kijk op www.tourdoospel.nl of volg ze via social media.