Aftellen naar Global Tour d’Oospel

Algemeen Nederweert Regio Sport Reageer 3 min. leestijd

Ospel – Over zo’n kleine 50 dagen is het weer zover, Global Tour d’Oospel. We zitten vol in de voorbereidingen om er wederom een fantastische editie van te maken. Samen met al de sponsoren, vrijwilligers, fietsers, hardlopers en bezoekers gaan ze er dit jaar weer een groot feest van maken. 

In tegenstelling tot andere jaren is Global – Tour d’Oospel dit jaar niet het eerste weekend van augustus, maar zaterdag 19 augustus. Zoals jullie van hen gewend zijn staat er op die dag een uitgebreid programma aan hardloop- en wielerwedstrijden voor jullie klaar waar uiteraard iedereen van jong tot oud aan deel kan nemen. Het programma ziet er die dag als volgt uit: 

  • 13.30 – Peuterrace – Liev 
  • 13.40 – Ready2Race –  Mike Verberne glas- en montage bedrijf 
  • 14.00 – ODK Ploegentijdrit – Bertels BV 
  • 15.20 – ODK knock out  Kwart finales – AKRH Administratiekantoor BV 
  • 15.45 – Run – Holland OTO 
  • 17.15 – ODK Knock out Halve finale – AKRH Administratiekantoor BV 
  • 17.45 – Reclamekaravaan – Martien Verheijen Grondzuigtechniek & Grondverzet 
  • 18.00 – ODK Knock out Finale – AKRH Administratiekantoor BV 
  • 18.15 – KNWU elite/beloften/amateurs race 
  • 20.00 –  Afterparty op het plein met Guarantee

Wil jij graag mee doen aan een van deze wedstrijden, meld je dan snel aan via www.tourdoospel.nl/inschrijven

Ook voor de wat minder fanatieke sporters onder ons is er genoeg te beleven. Supporters, jong en oud of juist degene die wat meer van de gezelligheid houden zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje op het Aerthijsplein. 

De dag zal zoals ieder jaar knallend afgesloten worden, dit jaar niet in de tent, maar in de buitenlucht. Een trussoverkapping zal een eventueel zomers buitje op vangen en voor de nodige schaduw overdag zorgen.  

Op het plein aansluitend van het sportieve gedeelte, gaan we feesten!! Dat doen we met de band, Guarantee.  

Kenmerkend voor Guarantee zijn het enorme enthousiasme en de spontaniteit waar je vanaf de start wordt meegenomen met een mix van herkenbare covers van toen en nu. Van mooie luisterliedjes en ‘poppie’ meezingers, tot de ruige gitaarrock en swingende ‘golden-oldies’. Heel Ospel mag trots zijn op zangeres Sanne Heuijerjans, zij groeide in Ospel op en behoort tegenwoordig tot de betere zangeressen uit de regio.

Voor meer informatie kijk op www.tourdoospel.nl of volg hen via social media.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie