Euver de Grens in Stramproy zeer succesvol afgesloten

Deze week kwam met de vrijwilligersavond een (voorlopig) einde aan het project “Euver de Grens” in Stramproy. Fantastische uitvoeringen, lovende kritieken uit het publiek, heerlijke samenwerking binnen het dorp Stramproy tussen zoveel mensen en zoveel groepen of verenigingen.

Als ze terugkijken op het hele project, dan zien ze eigenlijk overal een succesverhaal. In totaal deden 17 scholen mee aan het educatieve programma. De expo of tentoonstelling was professioneel van opzet, en werd door ruim 2000 bezoekers bekeken. Ook hier veel lof voor de samenstellers. De smokkeltocht was super spannend, en 300 kinderen hebben hieraan deelgenomen. Gluren bij de buren trok 175 aanwezigen, die kennis maakten met allerlei historische grensgevallen. En de afsluitende feestavond was weer goed voor 250 bezoekers.

Maar topper was natuurlijk 10 avonden ram uitverkochte toneeluitvoeringen. Met bijna 4600 bezoekers was het heerlijk spelen voor alle 60 acteurs. Telkens glipten de voorstellingen langs zware regenbuien door, de weergoden waren goed gezind. Wat een mooie tijd samen bij de Broekmolen.

Nu start het nagenieten. Er komt nog een film, maar dat is nog even wachten.