Richard’s Bar viert komende donderdag 5-jarig jubileum

Plaats een reactie

Op donderdag 24 augustus aanstaande zal Richard’s Bar in de verlengde Beekstraat zijn 5-jarig jubileum vieren. Het belooft een geweldig feest te worden voor liefhebbers van whisky, gin, en gezelligheid in het algemeen.

Sinds de opening in 2018 heeft Richard’s Bar zich gevestigd als dé bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige whisky’s en een warme, gastvrije sfeer. Dit succes is te danken aan niemand minder dan Approved Whisky Ambassador Richard van Dijk, die al die jaren met passie en toewijding whiskykennis deelt met zijn klanten.

Hoogtepunten

Een hoogtepunt in de geschiedenis van Richard’s Bar zijn ongetwijfeld de vele whiskyproeverijen die hier hebben plaatsgevonden. En het goede nieuws is dat ze nog lang niet voorbij zijn! In september worden de proeverijen weer hervat, waardoor liefhebbers nog meer kunnen leren en genieten van deze edele drank.

Meer dan alleen whisky

Maar Richard’s Bar biedt meer dan alleen whisky. Het is een plek waar mensen samenkomen voor ginproeverijen, pubquizzen en live muziek. De ambiance van de bar doet denken aan de klassieke Ierse pub, en de muziek staat altijd op een aangenaam niveau, zodat iedereen kan genieten van een goed gesprek.

Indrukwekkend assortiment

Het assortiment van Richard’s Bar is indrukwekkend met meer dan acht tappunten en ongeveer 60 bieren op fles. Naast een uitgebreide bierselectie zijn er ook 30 verschillende soorten gin en 20 soorten rum om van te genieten. Voor wie iets anders verkiest, biedt de bar ook diverse andere distillaten, wijnen en een brede selectie aan cocktails.

Verjaardag

Om dit heugelijke feit te vieren, nodigt Richard’s Bar iedereen uit om op donderdag 24 augustus langs te komen. Het pilsje van de tap is van het huis (let op, alleen pils!), en er zullen heerlijke hapjes worden geserveerd. Dit is een kans om te proosten op de afgelopen 5 jaar van geweldige momenten en om uit te kijken naar nog vele jaren van plezier en genot bij Richard’s Bar in Weert.

Meer informatie: https://www.facebook.com/BeerWhiskyFoodMusic

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie